Αρχική » Tο Προφιλ μας

Το 1984 η εταιρεία Universal κάνει τα πρώτα της βήματα στον Ελλαδικό χώρο εχοντας πολλές εκατοντάδες-χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες στο ενεργητικό της. Μέσα σε αυτό τα χρόνια ξεχωρίσαμε με συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη.

Βραβευτήκαμε διεθνώς με το χρυσό αστέρι για την ποιότητα και το prestige. Προσπαθήσαμε να μην αλλάξουμε τον αρχικό μας προσανατολισμό και συνεχίζουμε να προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα στους πελάτες μας και δυνατότητα καριέρας στους συνεργάτες μας.

Το μέλλον μας διαμορφώνεται απο κοινές αξίες και στόχους. Όλα αυτά τα χρόνια βασιζόμαστε στους άξιους συνεργάτες μας για την προώθηση των προϊόντων μας πάντα με χαμόγελο και αγάπη για το προϊόν αλλά και την αξιοπιστεία των ποιοτικών προιόντων που προσφέρουμε στον τελικό καταναλωτή.

Ακολουθώντας όμως τις συνεχείς εξελήξεις τις τεχνολογίας αλλά και του διαδικτύου δημιουργήσαμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για να διευρίνουμε τον κύκλο των ευχαριστημέων πελατών μας. 

Εδώ μπορείτε να γνωρίσετε τα προϊόντα της εταιρίας Universal, την ποιότητά τους αλλά και την απεριόριστη εγγύηση που προσφέρουμε μόνο εμείς όλα αυτά τα χρόνια σε όλους εσάς που μας έκαναν αναγνωρίσιμους σε όλο τον Ελλαδικό χώρο.

Καινοτομόντας και πάλι. μέσα από την ιστοσελίδα μας, σας δίνουμε την δυνατότητα να γνωρίσετε τα προϊόντα μας από κοντά πριν ακόμα κάνετε την αγορά σας, επικοινωνώντας μαζί μας για να προγραμματίσουμε μαζί μία επίσκεψει ενός εξιδικευμένου συνεργάτη μας στον χώρο σας.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 210 5016152

ή στείλετε μας ένα email συμπηρώνοντας μία φόρμα εκδήλωσηςε ενδιαφέροντος εδώ