Αρχική » Ευκαιρίες Καριέρας

Το 1984 η εταιρεία Universal κάνει τα πρώτα της βήματα στον Ελλαδικό χώρο εχοντας πολλές εκατοντάδες-χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες στο ενεργητικό της. Μέσα σε αυτό τα χρόνια ξεχωρίσαμε με συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη.

Βραβευτήκαμε διεθνώς με το χρυσό αστέρι για την ποιότητα και το prestige. Προσπαθήσαμε να μην αλλάξουμε τον αρχικό μας προσανατολισμό και συνεχίζουμε να προσφέρουμε καλή ποιότητα στους πελάτες μας και δυνατότητα καριέρας στους συνεργάτες μας.

Το μέλλον μας διαμορφώνεται απο κοινές αξίες και στόχους. Ενα μέλλον στο οποίο ολοι εσείς έχετε δικαίωμα δημιουργικής συμμετοχής χωρίς εξαιρέσεις και αποκλεισμούς.

 

Ηρθε η στιγμή να γνωριστούμε καλύτερα!!!

Σας δίνουμε την δυνατότητα να συνεργαστείτε με την καταξιωμένη εταιρεία Universal στον χώρο της απευθείας διάθεσης προιόντων στον καταναλωτή, σαν ελεύθερος, ανεξάρτητος συνεργάτης. Αξιολογώντας τον χρόνο που διαθέτετε , δημιουργώντας τη δικής σας ομάδα μέσα στην μεγάλη οικογένεια της Universal, μπορείτε να αποκομίσετε κέρδη και οφέλη που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε της δυσκολίες της εποχής μας.

Βέβαια αν ασχοληθείτε επαγγελματικά, διαθέτοντας περισσότερο χρόνο και αναζητώντας την επιτυχία, μπορει η εξέλιξη σας να είναι ακόμη μεγαλύτερη. Υποστηριζόμενοι απο συνεχή ενημέρωση με εκπαιδευτικά σεμινάρια και προτάσεις για το σύγχρονο marketing που θα βοηθήσουν περισσότερο την σταδιοδρομία σας

 

Σας ενδιαφέρει να συπληρώσετε το εισόδημά σας;

Η Universal ζητά Άνδρες και Γυναίκες για πρωϊνη ή απογευματινή Εργασία.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 210 5016152

ή στείλετε μας ένα email συμπηρώνοντας μία φόρμα εκδήλωσηςε ενδιαφέροντος εδώ